Websitesjabloon opnieuw instellen – Alleen proefwebsites

Schakel eenvoudig over naar een nieuwe sjabloon met de knop ' Website resetten' . Zodra je je website met een sjabloon hebt gestart, kun je alle websitecontent resetten en helemaal opnieuw beginnen of alle pagina's van je nieuwe sjabloon importeren.

Schakel over naar een nieuw sjabloon in 2 eenvoudige stappen:

  1. Wissel van sjabloon in de sectie Ontwerpen en
  2. Website-inhoud resetten.

Wissel van sjabloon

De eerste stap is het wijzigen van je websitetemplate naar de gewenste template. Bekijk hoe je de template kunt wijzigen.


Website-inhoud resetten

Terwijl u de inhoud van de website opnieuw instelt, kunt u ervoor kiezen om alle bestaande inhoud te verwijderen en alle pagina's van een nieuwe sjabloon te importeren.

Volg de onderstaande stappen om de inhoud van de website te resetten: 

  • Klik vanaf hier op de Website resetten (3) knop aanwezig linksonder.
  • U ziet nu een pop-upvenster waarin u moet klikken op Verse start (4) knop.
  • Bevestig ten slotte de wijzigingen door op te klikken Ja, ga door (5) knop.

  • Als u ervoor kiest om de inhoud opnieuw in te stellen, wordt bestaande inhoud verwijderd en worden alle pagina's van de nieuwe sjabloon aan uw website toegevoegd.
  • Controleer nu uw website, u zou de pagina's van de nieuwe sjabloon zien.

Kun je iets niet vinden?

Neem contact op met een Pixpa Expert.

Pixpa Studio is onlangs vernieuwd. We werken momenteel alle schermafbeeldingen in de helpartikelen bij.