Instellingen voor Favorieten en Opmerkingen – Klantalbums

Met het Client Galleries- platform van Pixpa kunt u uw werk eenvoudig delen met klanten, zodat zij afbeeldingen kunnen bekijken, favoriet maken, becommentariëren en downloaden op elk apparaat.

Je kunt de instellingen voor favorieten en reacties voor je albums beheren zoals hieronder weergegeven.

Door Favorieten voor een klantalbum in te schakelen, kunnen bezoekers afbeeldingen markeren als favorieten uit elke galerij van dat album. De bezoekers kunnen:

  • Markeer afbeeldingen als favorieten.
  • Stuur feedback naar u over hun favorieten.
  • Deel hun favoriete afbeeldingen met familie of vrienden.

Door opmerkingen voor een klantalbum in te schakelen, kunnen bezoekers de afbeeldingen uit elke galerij van dat album taggen en erop reageren.

Note

Op mobiele apparaten wordt het favorietpictogram niet weergegeven bij gebruik van rasters met 2 of 3 kolommen.


In dit artikel:


Navigeer naar de instellingen voor Favorieten en Opmerkingen

Klik vanuit het dashboard van de studio op het gedeelte Klantengalerijen (1) en open het album (2) dat u wilt bewerken.

Klik op het pictogram Instellingen (3) en vervolgens op het tabblad Favorieten en reacties (4).

Als alternatief kunt u de zoekfunctie van studio gebruiken om naar de instellingen voor Favorieten en opmerkingen te navigeren.

  • Enter Album titel (1) in de zoekbalk.
  • Klik in de gerelateerde resultaten op de Album waarnaar u op zoek bent (2) onder Klantengalerijen. 

  • U komt nu op de albumpagina.
  • Klik op de settings (3) pictogram en klik vervolgens op het Favorieten & Opmerkingen (4) menu om de Favorieten Instellingen (5) pagina.


Beheer favoriete instellingen

Vanaf hier kunt u de favoriete instellingen voor klantalbums configureren.

  1. Favorieten inschakelen -
  2. Kies het maximale limiet hier zodat uw klant slechts tot deze limiet favorieten kan markeren. Stel 0 in voor onbeperkt.
  3. Standaard favorietenlijst: Schakel dit in, zodat het systeem automatisch een standaard favorietenlijst. Klanten hoeven niet noodzakelijkerwijs een favorietenlijst aan te maken om afbeeldingen als favoriet te markeren.
  4. Favoriete lijst van klanten: Door dit in te schakelen, kunnen klanten zelf nieuwe favorietenlijsten maken. Er kunnen meerdere favorietenlijsten in een album staan.

Klanten kunnen geen afbeeldingen als favoriet markeren als de opties 'Standaard favorietenlijst' en 'Nieuwe favorietenlijst van de klant' zijn uitgeschakeld.


Voeg een favorietenlijst toe of bewerk deze

  1. Favorietenlijst toevoegen: U kunt eenvoudig een nieuwe favorietenlijst voor uw klanten toevoegen.
  2. Favorietenlijst bewerken: Individuele favorietenlijsten die al zijn aangemaakt, kunnen ook worden bewerkt door op het potloodpictogram te klikken.

Voeg een favorietenlijst toe

  1. E-mail van klant: Voer het e-mailadres in van de klant voor wie u de favorietenlijst aanmaakt.
  2. Enable Favorietenlijst voor alle gebruikers om een ​​gedeelde favorietenlijst te maken. Meer weten.
  3. Naam favorietenlijst: Geef een naam op voor de favorietenlijst.
  4. Maximale selectie: Voer het maximale aantal afbeeldingen in dat aan de favorietenlijst kan worden toegevoegd. Instellen als 0 (nul) voor onbeperkte toevoegingen.
  5. Beschrijving: Geef een beschrijving van de favorietenlijst op.

Sla tot slot de wijzigingen op (6). Er wordt een nieuwe favorietenlijst aangemaakt.

U kunt de e-mail-ID niet bewerken of wijzigen zodra de favorietenlijst is gemaakt.

Bewerk een favorietenlijst

  1. E-mail van klant: Tijdens het bewerken van een favorietenlijst kunt u de e-mail-ID niet wijzigen.
  2. Enable Favorietenlijst voor alle gebruikers om een ​​gedeelde favorietenlijst te maken. Meer weten.
  3. Naam favorietenlijst: Geef een naam op voor de favorietenlijst.
  4. Maximale selectie: Voer het maximale aantal afbeeldingen in dat aan de favorietenlijst kan worden toegevoegd. Instellen als 0 (nul) voor onbeperkte toevoegingen.
  5. Beschrijving: Geef een beschrijving van de favorietenlijst op.

Sla (6) de wijzigingen op.


Maak een gedeelde favorietenlijst

U kunt een gepersonaliseerde favorietenlijst maken die naadloos kan worden gedeeld met alle bezoekers van het album. Zelfs wanneer klanten met verschillende e-mail-ID's inloggen op een album, hebben ze eenvoudig toegang tot de gedeelde favorietenlijst.

Deze functie is uiterst handig als er meerdere entiteiten bij een bepaalde gebeurtenis betrokken zijn.

Wanneer je een favorietenlijst toevoegt of bewerkt, hoef je alleen maar de optie 'Deze favorietenlijst inschakelen voor alle gebruikers van het album' aan te vinken om een ​​gedeelde favorietenlijst te maken.


Overzicht favorietenlijst

Klanten kunnen de onderstaande stappen volgen om hun favorietenlijsten te openen.

  • Open het album en klik op de Favorieten (1) icoon.

  • Er wordt een pop-up geopend waarmee de klanten toegang kunnen krijgen tot het Naam (2) en E-mail (3) adres voor toegang tot de favorietenlijsten.
  • Hit Opslaan (4) knop om de gegevens op te slaan en in te loggen.

Alle favorietenlijsten die de klant heeft aangemaakt, worden hier weergegeven, inclusief de lijsten die als gedeelde lijsten zijn aangemaakt.


Beheer opmerkingeninstellingen

Hier kunt u instellingen beheren met betrekking tot opmerkingen in een album.

  1. Favorieten Activiteit - Bekijk de favoriete activiteit op dit album.
  2. Druk op de Opslaan knop.

Note

  • Opmerkingen worden automatisch verwijderd als de klant de afbeeldingen uit de favorietenlijst verwijdert of de opmerking verwijdert.
  • Klanten kunnen slechts één opmerking plaatsen bij elke afbeelding, die ook kan worden bewerkt.


Voorbeeld

Zo ziet u het Favoriet-pictogram (hart) op uw Klantenalbum.

Bekijk hier het demoalbum in actie.


Kun je iets niet vinden?

Neem contact op met een Pixpa Expert.

Pixpa Studio is onlangs vernieuwd. We werken momenteel alle schermafbeeldingen in de helpartikelen bij.