Je kunt je Pixpa-abonnement op elk moment opzeggen, zonder vragen.
Wanneer u uw abonnement opzegt, kunt u kiezen of u uw website en Pixpa Studio direct wilt deactiveren of actief wilt houden tot het einde van uw huidige abonnementsperiode.
Als u ervoor kiest uw abonnement actief te houden, blijven uw website en Studio toegankelijk en kunt u uw website blijven beheren tot de volgende verlengingsdatum. Zodra de huidige abonnementsperiode afloopt, worden de website en Studio gedeactiveerd.
Na het opzeggen van uw abonnement worden er geen verdere verlengingskosten in rekening gebracht.
Volg de onderstaande stappen om uw account te annuleren:
- Zoek naar Annuleer (1) in de zoekbalk en selecteer Abonnement en facturering (2) optie onder Studio Links.

- Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en klik op Annuleer abonnement (3) knop.

- U komt nu op de volgende pagina waar u kunt kiezen om:
- Ga verder met 50% korting
- Ga verder door over te stappen naar een goedkoper abonnement.
- Ga verder als je ondersteuning krijgt voor je probleem.
- Ga verder als je de gewenste functie vindt.
- Annuleer je account.
- Deel het probleem waarmee u wordt geconfronteerd/de reden voor annulering in detail in de Hoe kunnen we je helpen? (6) veld.
- Klik ten slotte op de Verzenden knop. We ontvangen uw verzoek en zullen het nodige doen.

Restitutie bij annulering
- Alles maandelijks abonnement betalingen aan Pixpa zijn definitief en niet-restitueerbaar.
- We kunnen elke betaling die in de afgelopen 30 dagen is gedaan, alleen terugbetalen voor Jaarabonnementen of tweejaarlijkse abonnementen.
- Jaarlijkse of tweejaarlijkse betalingen worden na 30 dagen niet terugbetaald.