Pixpa lar deg overføre eierskapet til nettstedet ditt til hvem du vil. Hvis du ønsker å gi tilgang til bestemte personer , kan du også gjøre det.
Når du har overført eierskapet, vil ikke den forrige eieren ha tilgang til kontoen sin. Dette er nyttig når du jobber/designer et nettsted for en klient og ønsker å levere det til klienten.
Overfør eierskap til nettstedet:
- Enter Brukere (1) i søkefeltet.
- Fra de relaterte resultatene klikker du på Brukere og tillatelser alternativ (2) under Handlinger.

- Du kommer nå til Brukere og tillatelser side.
- Herfra kan du:
- Overfør nettstedseierskap
- Redigere Konto informasjon. Sjekk også: Administrer Pixpa-kontoen din.

- Når du klikker på Overfør nettstedseierskap, vil du se popup-vinduet nedenfor.
- Angi e-postadresse til hvem du ønsker å overføre eierskapet.
- Angi Pixpa-kontopassord
- Bekreft ved å skrive Overfør i boksen nedenfor
- Til slutt klikker du på Overfør nettstedseierskap knapp.

- Nå vil du se overføringsforespørselen nedenfor (1).
- Du kan også klikke på menyknappen (2) og avbryte overføringsforespørselen (3).
