Et album er en gruppe gallerier som du kan dele med hvem som helst, offentlig eller privat.
Du kan gjøre et hvilket som helst album offentlig eller privat i klientgalleriene. Hvis albumet er privat, kan du angi albumpassordet og dele det med klienten(e). På denne måten kan du beskytte albumene dine fullstendig.
I denne artikkelen:
Administrer personverninnstillingene for et album:
- Enter Albumtittel (1) i søkefeltet.
- Fra de relaterte resultatene klikker du på Albumet du søker etter (2) under Kundegallerier.

- Du kommer nå til Album-siden.
- Klikk på innstillinger (1)-fanen og deretter på Privatliv meny (2) for å se personvernalternativene (3) for albumet.

Offentlig album
Velg dette alternativet for å gjøre albumet offentlig, som betyr at alle med albumlenken kan få tilgang til albumet.
Albumets landingsside
- Du kan omgå landingssiden (1) i tilfelle av et offentlig album, som betyr at alle med albumlenken havner direkte på galleribildene i stedet for påloggingssiden.
- Du kan også aktivere Be om navn og e-postadresse på landingssiden (2) som vil få alle til å oppgi navn og e-postadresse for å få tilgang til albumet. På denne måten kan du samle inn detaljene til alle som ser albumet og eksportere e-postadressene senere.

Privat album
Velg dette alternativet (1) for å gjøre albumet passordbeskyttet. Besøkende må oppgi passordet du angir for å få tilgang til albumet (2).
Albumets landingsside
- Du kan aktivere alternativet for å ta Navn og e-postadresse til klienten din (3) på albumets landingsside.

Forhåndsvisning av album
Slik vil du se det private albumet når du deler det med klienten din.

Slik vil du se det offentlige albumet når du deler det med klienten din.
