Søk etter eller filtrer kontaktene dine

Kontaktdelen din inneholder informasjon om alle besøkende på nettstedet ditt.

Når en person abonnerer på nyhetsbrevet/markedsføringspopupen din, sender inn et kontakt-/betalingsskjema eller legger inn en bestilling i butikken/kundegalleriene dine, legges informasjonen deres til i kontaktdelen (med informasjonen de har oppgitt).

Du kan alltid søke etter en bestemt kontakt direkte fra søkefeltet i Kontakter-delen, eller filtrere kontaktene dine basert på en hvilken som helst parameter og lagre filteret for senere bruk.

Å søke og filtrere kontaktene hjelper deg med å finne kontaktene (og relatert informasjon) du søker etter på kort tid. Det sparer deg tid og energi mens du søker etter en bestemt kontakt(er).

I denne artikkelen:

  1. Søk etter en kontakt.
  2. Filtrer kontaktene dine.
  3. Lagre filteret ditt.

Søk etter en kontakt

 

  • Du kan se alle nettstedkontaktene dine på høyre side som vist nedenfor.
  • Du kan søke etter kontakter (2) ved å bruke navn eller e-postadresse herfra.

 


Filtrer kontaktene dine

  • Fra Kontakter på siden kan du filtrere kontaktene dine ved hjelp av hvilken som helst tags som du har lagt til i kontaktene dine, eller status for nyhetsbrevabonnement, eller klikk på Filtrer kontakter -knappen for å se mange flere filterparametere.

 

  • Du kan klikke på Alle Tags or Abonnert status rullegardinmenyene og velg parameteren du vil bruke for filtrering.
  • Når du klikker på Alle Tags I rullegardinmenyen vises alle taggene du har lagt til en kontakt, og du kan filtrere ved hjelp av hvilken som helst av dem. Se hvordan.

 

  • Klikk på Abonnert status rullegardinmenyen og filtrer kontaktene dine basert på abonnementet deres på nettstedets nyhetsbrev.

 

  • Når du klikker på Filtrer kontakter knappen vil du se en skuff på høyre side med alle tilgjengelige filtre.

 

  • Fra Mine ordre I rullegardinmenyen kan du velge at kontaktene som har lagt inn en bestilling på nettstedet ditt skal vises, eller ganske enkelt velge «ingen bestilling mottatt» (i dette tilfellet vil ikke alle kontaktene som har lagt inn en bestilling vises i resultatene).

  • Fra Bestillingskanal I rullegardinmenyen kan du velge kontaktene til enten butikken eller klientgalleriene som skal vises.

  • Fra Skjemainnleveringer I rullegardinmenyen kan du velge kontaktene til alle eller bestemte skjemainnsendinger som skal vises, eller ganske enkelt velge ingen innsendinger (i dette tilfellet vil ikke alle kontaktene som har sendt inn et skjema, vises i resultatene).

  • Fra Betalingsformer I rullegardinmenyen kan du velge kontaktene til alle eller spesifikke betalingsskjemaer som skal vises, eller ganske enkelt velge ingen betalingsskjemaer (i dette tilfellet vil ikke alle kontaktene som har sendt inn et betalingsskjema, vises i resultatene).

  • Fra Popup-innleveringer I rullegardinmenyen kan du velge kontaktene til alle popup-innsendinger som skal vises, eller ganske enkelt velge ingen innsendinger (i dette tilfellet vil ikke alle kontaktene som har sendt inn et popup-skjema, vises i resultatene).

  • Fra Kundegalleriregistreringer I rullegardinmenyen kan du velge at kontaktene til alle registreringer/innlogginger gjort i klientalbumene dine skal vises, eller ganske enkelt velge ingen registreringer (i dette tilfellet vil ikke alle registrerte kontakter (i klientgalleriene) vises i resultatene).

  • Fra Butikkkonto I rullegardinmenyen kan du velge at kontaktene til alle butikkontoer skal vises, eller ganske enkelt velge ingen konto (i dette tilfellet vil ikke alle butikkontoinnehaverne vises i resultatene).

  • Fra Nyhetsbrev I rullegardinmenyen kan du velge abonnenter på alle eller bestemte nyhetsbrev som skal vises, eller ganske enkelt velge «ikke abonnert» (i dette tilfellet vil ikke alle kontaktene som har sendt inn et nyhetsbrev, vises i resultatene).

  • Hvis du vil fjerne de brukte filtrene, klikker du på Rydde filtre knapp (1).
  • Når du har valgt filtrene, klikker du på Søk knapp (2) for å se de resulterende kontaktene.

 


Lagre filteret ditt

  • Når du har valgt filtrene, kan du lagre disse søkeresultatene ved å klikke på Lagre filter knapp.

 

  • Når du har lagret filteret, åpnes en ny fane med Mine filtre vises i toppmenyen.
  • Du kan gå til Mine filtre fanen og klikk på et filter du har lagret for å se de filtrerte kontaktene.

 

Finner du ikke det du leter etter?

Ta kontakt med en Pixpa-ekspert.

Pixpa Studio har nettopp blitt oppdatert. Vi oppdaterer for tiden alle skjermbilder fra hjelpeartikler.