Et slettet album fra de siste 30 dagene kan gjenopprettes.
For å slette et album, følg disse trinnene:
- Gå til kunde Galleries seksjon.
- På album (1) side, klikk på tre prikker ikonet (2) ved siden av albumnavnet, og du vil se Slett album alternativ (3) i rullegardinmenyen.
- Klikk på den for å slette albumet.

Dette vil slette albumet, alle galleriene og bildene i det.