Innstillinger for favoritter og kommentarer – Klientalbum

Pixpas klientgalleriplattform lar deg enkelt dele arbeidet ditt med kunder og la dem se, legge til favoritter, kommentere og laste ned bilder på hvilken som helst enhet.

Du kan administrere disse favoritt- og kommentarinnstillingene for albumene dine som vist nedenfor.

Ved å aktivere favoritter for et klientalbum kan besøkende markere bilder som favoritter fra et hvilket som helst galleri i det albumet. De besøkende kan:

  • Merk bilder som favoritter.
  • Send deg tilbakemeldinger på favorittene deres.
  • Del favorittbildene sine med familie eller venner.

Ved å aktivere kommentarer for et klientalbum kan besøkende tagge og kommentere bildene fra et hvilket som helst galleri i albumet.

Merknader

På mobile enheter vises ikke favorittikonet når du bruker rutenett med 2 eller 3 kolonner.


I denne artikkelen:


Naviger til innstillingene for favoritter og kommentarer

Fra dashbordet i studioet klikker du på Klientgallerier (1)-delen og åpner albumet (2) du vil redigere.

Klikk på Innstillinger- ikonet (3) og fanen Favoritter og kommentarer (4).

Alternativt kan du bruke studioets søkefunksjon for å navigere til innstillinger for Favoritter og kommentarer.

  • Enter Albumtittel (1) i søkefeltet.
  • Fra de relaterte resultatene klikker du på Albumet du søker etter (2) under Kundegallerier. 

  • Du kommer nå til Album-siden.
  • Klikk på innstillinger (3) ikonet, og klikk deretter på Favoritter & Kommentarer (4) meny for å se Favorittinnstillinger (5) side.


Administrer favorittinnstillinger

Herfra kan du konfigurere favorittinnstillinger for klientalbum.

  1. Aktiver favoritter -
  2. Sett maksimal grense her slik at klienten din bare kan merke favoritter opp til denne grensen. Sett 0 for ubegrenset.
  3. Standard favorittliste: Aktiver dette slik at systemet automatisk oppretter en standard favorittlisteKlienter trenger ikke nødvendigvis å opprette en favorittliste for å markere bilder som favoritter.
  4. Kundenes favorittliste: Ved å aktivere dette kan kundene lage nye favorittlister på egenhånd. Det kan være flere favorittlister i et album.

Klienter vil ikke kunne merke bilder som favoritter hvis alternativene Standard favorittliste og Kundens nye favorittliste er deaktivert.


Legg til eller rediger en favorittliste

  1. Legg til favorittliste: Du kan enkelt legge til en ny favorittliste for kundene dine.
  2. Rediger favorittliste: Individuelle favorittlister som allerede er opprettet, kan også redigeres ved å klikke på blyantikonet.

Legg til en favorittliste

  1. Klientens e-post: Skriv inn e-postadressen til klienten du oppretter favorittlisten for.
  2. aktiver Favorittliste for alle brukere for å opprette en delt favorittliste. Vite mer.
  3. Navn på favorittliste: Angi et navn for favorittlisten.
  4. Maks utvalg: Angi maksimalt antall bilder som kan legges til i favorittlisten. Sett som 0 (null) for ubegrenset antall tillegg.
  5. Beskrivelse: Angi en beskrivelse av favorittlisten.

Til slutt, lagre (6) endringene. En ny favorittliste vil bli opprettet.

Du kan ikke redigere eller endre e-postadressen når favorittlisten er opprettet.

Rediger en favorittliste

  1. Klientens e-post: Du kan ikke endre e-postadressen når du redigerer en favorittliste.
  2. aktiver Favorittliste for alle brukere for å opprette en delt favorittliste. Vite mer.
  3. Navn på favorittliste: Angi et navn for favorittlisten.
  4. Maks utvalg: Angi maksimalt antall bilder som kan legges til i favorittlisten. Sett som 0 (null) for ubegrenset antall tillegg.
  5. Beskrivelse: Angi en beskrivelse av favorittlisten.

Lagre (6) endringene.


Opprett en delt favorittliste

Du kan opprette en personlig favorittliste som kan deles sømløst mellom alle besøkende på albumet. Selv når klienter logger seg på et album med forskjellige e-postadresser, kan de enkelt få tilgang til den delte favorittlisten.

Denne funksjonen er svært nyttig når det er flere enheter involvert i en bestemt hendelse.

Når du legger til eller redigerer en favorittliste, trenger du bare å merke av for alternativet Aktiver denne favorittlisten for alle brukere av albumet for å opprette en delt favorittliste.


Oversikt over favorittlisten

Klienter kan følge trinnene nedenfor for å åpne favorittlistene sine.

  • Åpne albumet og klikk på Favoritter (1) ikon.

  • Det åpnes et popup-vindu der klientene kan gå inn på Navn (2) og Epost (3) adresse for å få tilgang til favorittlistene.
  • hit Spar (4)-knappen for å lagre detaljene og logge inn.

Alle favorittlistene som klienten har opprettet, vises her, inkludert de som er opprettet som delte lister.


Administrer kommentarinnstillinger

Her kan du administrere innstillinger for kommentarer i et album.

  1. Favorittaktivitet – Se på favorittaktivitet på dette albumet.
  2. Slå den Spar knapp.

Merknader

  • Kommentarer vil bli fjernet automatisk hvis klienten fjerner bildene fra favorittlisten eller sletter kommentaren.
  • Klienter kan bare legge inn én kommentar på hvert bilde, som også kan redigeres.


Forhåndsvisning

Slik vil du se favorittikonet (hjertet) i klientalbumet ditt.

Sjekk ut demoalbumet i aksjon her.


Finner du ikke det du leter etter?

Ta kontakt med en Pixpa-ekspert.

Pixpa Studio har nettopp blitt oppdatert. Vi oppdaterer for tiden alle skjermbilder fra hjelpeartikler.