Det kan være tider der du ønsker å bytte tilbake til en mal du brukte tidligere og likte bedre enn den nåværende, eller gi nettstedet ditt et nytt utseende. Pixpa gir deg muligheten til å bytte tilbake til den tidligere malen.
Når du endrer malen for nettstedet ditt , tilpasses både nettstedet og innholdet til den nye malens layout og stil.
Hvis du ikke liker de nye endringene, kan du gå tilbake til den tidligere malen.
I denne artikkelen:
Bytt tilbake til den tidligere malen din
Følg disse trinnene for å bytte tilbake til den tidligere malen:

- Bla ned til bunnen og klikk på Bytt tilbake knappen. Dette vil bruk den tidligere malen samt stilen til ditt aktive nettsted.

Det var det, dette ville gjenopprette nettstedet ditt til den forrige malen med den tidligere stilen.
Galleriernes oppsett
- Når du endrer malen, vil systemet bruke det globale gallerioppsettet på alle galleriene dine.
- Du kan administrere layouten for alle galleriene dine fra Design seksjon.
- Hvis du har brukt et spesifikt oppsett tidligere, kan du bruke det samme.
Se også: Endre gallerioppsettet.

Mappeoppsett
- Når du endrer malen, vil systemet bruke standardmalmappeoppsettet på alle mappene dine.
- Du må gå til designdelen av den individuelle mappen fra Nettsted seksjon og gjør endringer i layouten.
Se også: Endre oppsettet til en mappe.

