Slett en seksjon

Sidene består av fullt redigerbare seksjoner som arrangeres vertikalt. Disse seksjonene kan legges til , flyttes opp/ned og slettes. I denne artikkelen lærer du hvordan du sletter seksjoner.

Tips

1. Hvis du bare vil slette utdrag i en seksjon i stedet for hele seksjonen, merk av for Redigeringselementer for utdrag.

2. Hvis du vil gjøre en seksjon usynlig for nonce-delen, kan du sette synligheten til Skjult i stedet for å slette den.


Slett en seksjon:

  • Hold musepekeren over delen du vil slette.
  • Dette vil gjøre det mulig for redigeringsverktøylinjen (1) i øvre høyre hjørne.
  • Klikk på Slett ikon (2).

  • Det vil åpne et popup-vindu for bekreftelse. Velg Delete for å slette seksjonen.
Forsiktig

Når du har slettet en seksjon og lagret siden din, kan du ikke gjenopprette seksjonen.

Se hvordan du sletter en seksjon i praksis:


Finner du ikke det du leter etter?

Ta kontakt med en Pixpa-ekspert.

Pixpa Studio har nettopp blitt oppdatert. Vi oppdaterer for tiden alle skjermbilder fra hjelpeartikler.