Tilbakestill nettsidemal – bare prøvenettsteder

Bytt enkelt til en ny mal med knappen «Tilbakestill nettsted» . Når du har startet nettstedet ditt med en mal, kan du alltid tilbakestille alt innholdet på nettstedet og starte på nytt/importere alle sidene i den nye malen.

Bytt til en ny mal i to enkle trinn:

  1. Bytt mal i Design-delen og
  2. Tilbakestill innhold på nettstedet.

Bytt mal

Det første trinnet er å endre nettsidemalen din til den du ønsker. Se hvordan du endrer malen.


Tilbakestill innhold på nettstedet

Når du tilbakestiller innholdet på nettstedet, kan du velge å slette alt eksisterende innhold og importere alle sidene i den nye malen.

Følg trinnene nedenfor for å tilbakestille innholdet på nettstedet: 

  • Herfra klikker du på Tilbakestill nettstedet (3) knappen nederst til venstre.
  • Du vil nå se et popup-vindu der du må klikke på Start frisk (4)-knappen.
  • Til slutt bekrefter du endringene ved å klikke på Ja, fortsett (5)-knappen.

  • Når du velger å tilbakestille innholdet, slettes eksisterende innhold, og alle sidene i den nye malen legges til nettstedet ditt.
  • Sjekk nettstedet ditt nå, så ser du sidene til den nye malen.

Finner du ikke det du leter etter?

Ta kontakt med en Pixpa-ekspert.

Pixpa Studio har nettopp blitt oppdatert. Vi oppdaterer for tiden alle skjermbilder fra hjelpeartikler.