Du kan si opp Pixpa-abonnementet ditt når som helst, uten spørsmål.
Når du kansellerer abonnementet ditt, kan du velge om du vil deaktivere nettstedet og Pixpa Studio umiddelbart, eller om du vil holde dem aktive til slutten av den nåværende abonnementsperioden.
Hvis du velger å holde abonnementet aktivt, vil nettstedet ditt og Studio forbli tilgjengelige, og du kan fortsette å administrere nettstedet ditt frem til neste fornyelsesdato. Når den nåværende abonnementsperioden er over, vil nettstedet og Studio bli inaktive.
Du vil ikke bli belastet for ytterligere fornyelser etter at du har sagt opp abonnementet.
Følg trinnene nedenfor for å avslutte kontoen din:
- Søk etter Kansellere (1) i søkefeltet og velg Plan og fakturering (2) alternativ under Studio-lenker.

- Bla ned til bunnen av siden og klikk på Avbestille abonnementet (3)-knappen.

- Du kommer nå til følgende side hvor du kan velge å:
- Fortsett med 50 % rabatt
- Fortsett ved å bytte til et lavere abonnement
- Fortsett hvis du får støtte med problemet ditt
- Fortsett hvis du finner funksjonen du leter etter
- Avslutt kontoen din.
- Del problemet du står overfor/årsaken til kanselleringen i detalj i Hvordan kan vi hjelpe deg? (6) felt.
- Til slutt klikker du på Send knappen. Vi vil motta forespørselen din og gjøre det nødvendige.

Refusjon ved avbestilling
- Alle månedlig abonnement betalinger til Pixpa er endelige og kan ikke refunderes.
- Vi vil kun kunne refundere alle betalinger gjort i løpet av de siste 30 dagene for årlige eller 2-årlige abonnementer.
- Årlige eller toårige betalinger refunderes ikke etter 30 dager.