Du kan se gjennom siden din når som helst fra studioet. Alt vil bare vises i sanntid. Når du trykker på Lagre -knappen i studioet, vil endringene dine bli publisert på nettstedet ditt samtidig.
Se gjennom siden din
- Gå til Nettsted seksjon
- Finn siden/galleriet du vil se i navigasjonskolonnen til venstre.
- Flytt markøren til den aktuelle siden og klikk på den.
- Du vil ha Se -knappen for å se den aktuelle siden.
