Bidragsytere – mottakerslutt

Når eieren sender e-postinvitasjonen til brukeren fra Bidragsyter -siden, kan vedkommende følge trinnene nedenfor for å få tilgang til nettstedet.

  • E-post sendt til en ny bruker:

  • E-post sendt til en eksisterende bruker:

  • Når brukeren klikker på knappen, vil en ny bruker bli henvist til å opprette en ny konto, og en eksisterende bruker vil se skjermbildet nedenfor:
  • Brukeren kan enten godta (1) eller avslå (2) redigeringsforespørselen.
  • Ved avslag på forespørselen vil brukeren bli lagt til i Ventende invitasjoner liste.

  • Når brukeren godtar forespørselen, vil han/hun bli henvist til Mine nettsider side hvor han/hun kan klikke på Rediger nettsted -knappen for å begynne å redigere den.

  • Brukeren vil nå nå nå Pixpa Studio-dashbordet.
  • De tillatte seksjonene vil være tilgjengelige, mens de ikke-tillatte seksjonene ikke vil være det.
  • Til slutt kan brukeren gjøre tillatte endringer på nettstedet.

Finner du ikke det du leter etter?

Ta kontakt med en Pixpa-ekspert.

Pixpa Studio har nettopp blitt oppdatert. Vi oppdaterer for tiden alle skjermbilder fra hjelpeartikler.