Vanlige spørsmål om klientgallerier

Kan jeg koble et underdomene til mine kundegallerier?

Ja, du kan koble et hvilket som helst underdomene til klientgalleriene dine. Hvis du har nettstedet ditt et annet sted og ønsker å bruke Pixpa-klientgalleriene på domenet ditt, kan du koble til et underdomene som «gallerier» eller «klienter». Finn ut mer.

Tips

Du kan bare koble ett underdomene til nettstedet. Hvis du er på Client Galleries Stand Alone-plan, bør du koble til et underdomene som "gallerier"


Kan jeg vise albumene mine på nettstedet?

Ja, du kan legge til en albumoppføringsside på nettstedet ditt for å gjøre det enkelt for kundene dine å få tilgang til albumene sine direkte fra nettstedet ditt. Finn ut mer.

Eller du kan ganske enkelt legge til et album på nettstedet ditt som et lenkeelement. Finn ut mer.


Hvor mange album kan jeg lage?

Du kan opprette så mange offentlige eller private album du ønsker. Men bildene du laster opp til klientgalleriene dine vil bruke opp lagringsplassen som er tildelt i henhold til planen din. Så du kan laste opp bildene til klientgalleriene dine så lenge lagringsplassen din ikke er oppbrukt. Finn ut mer.

Når lagringsplassen er opptatt, kan du også legge til lagringsplass herfra.


Kan jeg legge til rå- og tiff-filer i galleriene mine?

Foreløpig har vi ikke mulighet til å laste opp rå- og tiff-filer i galleriene. De støttede bildefilformatene er jpg, png og gif.


Nei, videoer kan ikke legges til i et klientgalleri. Finn ut mer.


Kan jeg utløpe albumet mitt?

Ja, du kan angi albumets utløpsdato og klokkeslett hvis du vil at albumet ditt skal utløpe etter en viss tid.

Hvis du ikke har angitt utløpsdatoen for albumet ditt, vil det alltid være tilgjengelig inntil du har et aktivt abonnement på Pixpa. Finn ut mer.


Kan jeg legge til et søkealternativ på albumoppføringssiden min?

Ja, du kan velge å vise et søkealternativ på albumoppføringssiden din. Denne søkeboksen kan brukes til å filtrere albumene som vises på spotlight-siden. Finn ut mer.


Kan jeg fjerne et album fra albumoppføringssiden?

Ja, du kan når som helst legge til/fjerne et hvilket som helst album fra Client Spotlight-siden. Finn ut mer.


Kan jeg endre rekkefølgen på albumene mine?

Ja, du kan sette albumene i rekkefølge på Client Spotlight-siden ved å bare dra og slippe. Finn ut mer.


Kan jeg angi et standardoppsett for albumene og galleriene mine?

Ja, du kan angi standardoppsett og mange andre designinnstillinger for kommende album og gallerier fra siden Albumstandarder . Finn ut mer.

Merk: Alle endringene som gjøres på siden Albumstandarder vil kun gjelde for alle kommende album.


Kan jeg fjerne navn og e-postfeltet når jeg logger på et album?

Ja, du kan fjerne navn- og e-postfeltet som vises når du logger deg på et album fra siden Albumstandarder . Finn ut mer.


Kan jeg endre favorittikonet?

Ja, som standard brukes hjerteikonet for favorittikonet. Du kan imidlertid velge å vise favorittikonet som et plusstegn ( + ) eller et stjernetegn (★) også. Finn ut mer.


Hva er de tilgjengelige nedlastingsstørrelsene?

Du kan aktivere nedlasting av Client Galleries-bilder i 4 forskjellige størrelser – Original Size, Large (2048 px), Medium (1200 px) og Small (400 px).

Du kan angi dette på siden Forhåndsinnstillinger for album samt på nedlastingsinnstillingene for et bestemt album . Nedlastingsstørrelsene for nedlastinger av enkeltbilder kan også angis separat.


Kan jeg tillate anonyme nedlastinger?

Ja, du kan aktivere anonyme nedlastinger for nedlastinger av enkeltbilder fra nedlastingsinnstillingene for et bestemt album. Finn ut mer.


Kan jeg laste ned bildene mine?

Ja, du kan laste ned originalbildene (som du har lastet opp) fra hvilket som helst av klientgalleriene dine. Finn ut mer.


Kan jeg legge til min biografi som vises på albumsiden min?

Ja, du kan legge til biografi-/fotografinformasjon ved å redigere eierprofilen under Bloggforfattere- delen. Denne informasjonen vil være synlig under Om fotografen- popup-vinduet på albumsiden. Finn ut mer.


Kan jeg deaktivere sosiale medier deling av bildene mine (i klientgallerier)?

Ja, du kan stoppe deling av bildene dine på sosiale medier fra Albumstandard- siden eller fra Albuminnstillinger -siden for et bestemt album.


Kan jeg skjule bildenavnene mine fra galleriene?

Ja, du kan velge å vise/skjule filnavnene på bildene dine fra siden Albumforhåndsinnstillinger eller fra siden Albuminnstillinger for et bestemt album.


Kan jeg sette en grense for favorittbildene?

Ja, du kan angi en grense for det maksimale antallet bilder som kan legges til i en favorittliste fra siden Albumforhåndsinnstillinger eller fra siden Albuminnstillinger for et bestemt album.

Du kan ganske enkelt sette den som 0 for ubegrenset.


Kan jeg begrense nedlastingene fra et album?

Ja, du kan begrense antall ganger en bruker kan laste ned galleriet eller favorittlisten som én zip-fil.


Ja, du kan tilordne separate prisark til forskjellige gallerier i et album fra albumets e-handelsinnstillinger.

Når et nytt album og nye gallerier opprettes, brukes standardprisarket som er spesifisert på siden for forhåndsinnstillinger for album. Finn ut mer.


Hvordan sletter jeg et album?

Du kan slette et album fra Slett-knappen nederst på siden Albuminnstillinger. Finn ut mer.

Finner du ikke det du leter etter?

Ta kontakt med en Pixpa-ekspert.

Pixpa Studio har nettopp blitt oppdatert. Vi oppdaterer for tiden alle skjermbilder fra hjelpeartikler.