Pixpa giver dig mulighed for at aktivere eller deaktivere butikken/e-handelsgallerierne helt fra din hjemmeside når som helst. For at sælge produkter ved hjælp af butikken er det første skridt at aktivere det.
Når du har deaktiveret butikken:
- Alle dine produkter og kategorilinks vil være ikke fundet (404).
- Indkøbsvognsikonet vil også blive fjernet fra dit websted.
- Ingen kan tjekke ud gennem din butik efter det.
E-handelsgallerier er et smartere valg for fotografer og andre billedkunstnere, der ønsker at sælge hundredvis eller endda tusindvis af billeder som print og downloads.
Når du har deaktiveret dem, vil alle dine e-handelsgallerier være synlige uden et kurvikon. Ingen kan tjekke ud for at købe et billede.
I denne artikel:
Deaktiver butikken
- På hjemmesiden for oprettelse af en konto skal du indtaste postnummeret for dit service-eller faktureringsområde i feltet, der er markeret (A) på billedet ovenfor. Hovedmenu (1) af studiet, klik på Butik (2) afsnit.

- Under Butik skal du klikke på Indstillinger (3) mulighed. Du vil nu nå til Gem indstillinger .
- Rul ned for at se mulighederne for deaktivering af butikken (4) og de e-handelsaktiverede gallerier (5).

- Når du klikker på deaktiver-knappen, vil der være en bekræftelses-pop-up.
- Hit Ja, deaktiver for at deaktivere de butiks-/e-handelsaktiverede gallerier.

Aktiver butikken
- Gå til Gem indstillinger.
- Rul ned for at se mulighederne for Aktivering af butikken (1) og de e-handelsaktiverede gallerier (2).

- Når du klikker på den, vil der være en pop-up for at bekræfte aktiveringen af dine Store/eCommerce-aktiverede Gallerier.

Voila!! Du har nu aktiveret dine Store/eCommerce-aktiverede Gallerier.