Pixpa giver dig mulighed for at overføre ejerskabet af dit websted til hvem du vil. Hvis du ønsker at give adgang til bestemte personer , kan du også gøre det.
Når du har overført ejerskabet, vil den tidligere ejer ikke have nogen adgang til sin konto. Dette er nyttigt, når du arbejder/designer en hjemmeside for en kunde og ønsker at levere den til kunden.
Overfør webstedsejerskab:
- Indtast brugere (1) i søgefeltet.
- Fra de relaterede resultater skal du klikke på Brugere og tilladelser mulighed (2) under Handlinger.

- Du kommer nu til Brugere og tilladelser .
- Herfra kan du:
- Overfør webstedsejerskab
- Rediger Konto information. Kontroller også: Administrer din Pixpa-konto.

- Når du klikker på Overfør webstedsejerskab, vil du se nedenstående popup.
- Indtast e-mail adresse hvem du ønsker at overdrage ejendomsretten til.
- Indtast din Adgangskode til Pixpa-konto
- Bekræft ved at skrive Overfør i boksen nedenfor
- Endelig skal du klikke på Overfør webstedsejerskab .

- Nu vil du se overførselsanmodningen nedenfor (1).
- Du kan også klikke på menuknappen (2) og annullere overførselsanmodningen (3).
