Du kan til enhver tid opsige dit Pixpa-abonnement uden spørgsmål.
Når du opsiger dit abonnement, kan du vælge, om du vil deaktivere din hjemmeside og Pixpa Studio med det samme eller om du vil holde dem aktive indtil udgangen af din nuværende abonnementsperiode.
Hvis du vælger at holde dit abonnement aktivt, vil din hjemmeside og Studio forblive tilgængelige, og du kan fortsætte med at administrere din hjemmeside indtil den næste fornyelsesdato. Når den nuværende abonnementsperiode udløber, vil hjemmesiden og Studio blive inaktive.
Du vil ikke blive opkrævet betaling for yderligere fornyelser efter opsigelse af dit abonnement.
Følg nedenstående trin for at annullere din konto:
- Søg efter Ophæve (1) i søgefeltet og vælg Plan og fakturering (2) valgmulighed under Studio Links.

- Rul ned til bunden af siden og klik på Annuller abonnement (3) knap.

- Du kommer nu til følgende side, hvor du kan vælge at:
- Fortsæt med 50% rabat
- Fortsæt ved at skifte til en lavere plan
- Fortsæt, hvis du får hjælp til dit problem
- Fortsæt, hvis du finder den funktion, du leder efter
- Annuller din konto.
- Del det problem, du står over for/årsagen til annullering i detaljer i Hvordan kan vi hjælpe dig? (6) felt.
- Endelig skal du klikke på Insend knappen. Vi modtager din anmodning og gør det nødvendige.

Refusion ved aflysning
- Alle månedligt abonnement betalinger til Pixpa er endelige og kan ikke refunderes.
- Vi vil kun kunne refundere enhver betaling foretaget inden for de sidste 30 dage for årlige eller 2 årlige abonnementer.
- Årlige eller toårige betalinger refunderes ikke efter 30 dage.