Migracja ze starego dostępu klienta do platformy Galerii Klientów

Narzędzie Galerie Klientów ułatwia udostępnianie, sprawdzanie, sprzedaż i dostarczanie prac klientom. Więcej informacji znajdziesz w Galerii Klientów.

Możemy teraz przenieść naszych klientów korzystających ze starych prywatnych galerii z dostępem do galerii na nową platformę galerii klientów. Oto wszystkie funkcje , które można wykorzystać w Albumach Klientów.


Jak przeprowadzić migrację na platformę Client Galleries?

  1. Wyślij prośbę o migrację do wsparcie@pixpa.com.
  2. Utworzymy nowy album (nazywany dostępem klienta) w sekcji galerii klientów i przeniesiemy wszystkie Twoje prywatne galerie do tego albumu.
  3. Następnie możesz utworzyć nowe albumy dla każdego ze swoich klientów i przenieść ich galerie z nowo utworzonego albumu dostępu klienta do ich indywidualnych albumów.
  4. Do każdego albumu przypisany jest unikalny link, którym możesz podzielić się ze swoimi klientami, podając im także hasło (jeśli jest ono chronione).
  5. Twoi klienci będą mogli uzyskać dostęp do swojego albumu i oznaczać zdjęcia jako ulubione lub pobierać zdjęcia na podstawie nadanych im uprawnień.

Rzeczy do zapamiętania:

Po migracji wszystkie prywatne galerie zostaną przeniesione do nowego obszaru korekty i nie będą już dostępne w starym obszarze dostępu klienta.

Proces migracji jest nieodwracalny.

W naszym nowym narzędziu Proofing możesz zastosować dowolny dodatek do pamięci masowej, jeśli potrzebujesz więcej miejsca w chmurze. Sprawdź plany cenowe tutaj.

 

Nie możesz znaleźć tego, czego szukasz?

Skontaktuj się z Ekspertem Pixpa.

Pixpa Studio właśnie przeszło modernizację. Aktualizujemy obecnie wszystkie zrzuty ekranu z artykułów pomocy.