Współautorzy – koniec odbiorcy

Na stronie Współtwórcy , gdy właściciel wyśle ​​użytkownikowi zaproszenie e-mailem, może on/ona wykonać poniższe kroki, aby uzyskać dostęp do witryny.

  • E-mail wysłany do nowego użytkownika:

  • E-mail wysłany do istniejącego użytkownika:

  • Gdy użytkownik kliknie przycisk, nowy użytkownik zostanie skierowany do utworzenia nowego konta, a istniejący użytkownik zobaczy poniższy ekran:
  • Użytkownik może albo przyjąć (1) lub upadek (2) żądanie edycji.
  • Po odrzuceniu prośby użytkownik zostanie dodany do Oczekujące zaproszenia lista.

  • Gdy użytkownik zaakceptuje żądanie, zostanie przekierowany do Moje strony internetowe stronę, na której może kliknąć Edytuj witrynę aby rozpocząć edycję.

  • Użytkownik przejdzie teraz do pulpitu nawigacyjnego studia Pixpa.
  • Dozwolone sekcje będą dostępne, podczas gdy niedozwolone sekcje nie.
  • Wreszcie, Użytkownik może dokonać dozwolonych zmian w serwisie.

Nie możesz znaleźć tego, czego szukasz?

Skontaktuj się z Ekspertem Pixpa.

Pixpa Studio właśnie przeszło modernizację. Aktualizujemy obecnie wszystkie zrzuty ekranu z artykułów pomocy.