Możesz anulować subskrypcję Pixpa w dowolnym momencie, bez żadnych pytań.
Po anulowaniu subskrypcji możesz wybrać, czy chcesz natychmiast dezaktywować swoją witrynę i Pixpa Studio, czy też pozostawić je aktywne do końca bieżącego okresu subskrypcji.
Jeśli zdecydujesz się na utrzymanie subskrypcji, Twoja strona internetowa i Studio pozostaną dostępne i będziesz mógł nadal nimi zarządzać do daty następnego odnowienia. Po zakończeniu bieżącego okresu subskrypcji strona internetowa i Studio staną się nieaktywne.
Po anulowaniu subskrypcji nie będą naliczane żadne opłaty za jej odnowienie.
Aby anulować konto, wykonaj poniższe czynności:
- Szukaj Anuluj (1) w pasku wyszukiwania i wybierz Plan i rozliczenia (2) opcja w Studio Links.

- Przewiń w dół do końca strony i kliknij Anuluj subskrypcje (3) przycisk.

- Przejdziesz teraz na następującą stronę, na której możesz:
- Kontynuuj z 50% zniżką
- Kontynuuj, przechodząc na niższy plan
- Kontynuuj, jeśli otrzymasz pomoc w rozwiązaniu swojego problemu
- Kontynuuj, jeśli znajdziesz funkcję, której szukasz
- Anuluj swoje konto.
- Opisz szczegółowo swój problem/powód anulowania w pliku Jak możemy ci pomóc? (6) pole.
- Na koniec kliknij przycisk Wyślij przycisk. Otrzymamy Twoją prośbę i zrobimy, co trzeba.

Zwroty w przypadku anulowania
- Wszystkie produkty miesięczna subskrypcja płatności dokonane na rzecz Pixpa są ostateczne i nie podlegają zwrotowi.
- Będziemy mogli zwrócić wszelkie płatności dokonane w ciągu ostatnich 30 dni tylko dla roczna lub dwuletnia subskrypcja.
- Opłaty roczne lub dwuletnie nie podlegają zwrotowi po upływie 30 dni.