Pixpa låter dig överföra äganderätten till din webbplats till vem du vill. Om du vill ge åtkomst till specifika personer kan du också göra det.
När du har överfört äganderätten kommer den tidigare ägaren inte att ha någon åtkomst till sitt konto. Detta är användbart när du arbetar/designar en webbplats åt en kund och vill leverera den till kunden.
Överför webbplatsägande:
- ange användare (1) i sökfältet.
- Från de relaterade resultaten, klicka på Användare och behörigheter alternativ (2) under Handlingar.

- Du kommer nu till Användare och behörigheter sida.
- Härifrån kan du:
- Överför webbplatsägande
- Redigera Min sida information. Kontrollera även: Hantera ditt Pixpa-konto.

- När du klickar på Transfer Site Ownership kommer du att se nedanstående popup.
- Ange e-postadress till vem du vill överlåta äganderätten.
- Ange din Lösenord för Pixpa-konto
- Bekräfta genom att skriva Transfer i rutan nedan
- Slutligen klickar du på Överför webbplatsägande knapp.

- Nu kommer du att se överföringsbegäran nedan (1).
- Du kan också klicka på menyknappen (2) och avbryta överföringsbegäran (3).
