Du kan säga upp din Pixpa-prenumeration när som helst, inga frågor.
När du avslutar din prenumeration kan du välja om du vill inaktivera din webbplats och Pixpa Studio omedelbart eller låta dem vara aktiva till slutet av din nuvarande prenumerationsperiod.
Om du väljer att hålla din prenumeration aktiv kommer din webbplats och Studio att förbli tillgängliga och du kan fortsätta hantera din webbplats fram till nästa förnyelsedatum. När den nuvarande prenumerationsperioden slutar kommer webbplatsen och Studio att bli inaktiva.
Du kommer inte att debiteras för ytterligare förnyelser efter att du avslutat din prenumeration.
Följ stegen nedan för att avsluta ditt konto:
- Sök efter Annullera (1) i sökfältet och välj Plan och fakturering (2) alternativ under Studio-länkar.

- Scrolla ner till sidans botten och klicka på Avbryt prenumeration (3) -knapp.

- Du kommer nu till följande sida där du kan välja att:
- Fortsätt med 50% rabatt
- Fortsätt genom att byta till ett lägre abonnemang
- Fortsätt om du får stöd med ditt problem
- Fortsätt om du hittar funktionen du letar efter
- Avsluta ditt konto.
- Dela problemet du står inför/orsaken till avbokningen i detalj i Hur kan vi hjälpa dig? (6) fält.
- Slutligen klickar du på Skicka knappen. Vi tar emot din förfrågan och gör det som behövs.

Återbetalning vid avbokning
- Alla månadsabonnemang betalningar till Pixpa är slutgiltiga och kan inte återbetalas.
- Vi kommer att kunna återbetala alla betalningar som gjorts under de senaste 30 dagarna endast för års- eller tvåårsprenumerationer.
- Års- eller tvåårsbetalningar återbetalas inte efter 30 dagar.