Album je skupina galerií, které můžete sdílet s kýmkoli veřejně nebo soukromě.
V klientských galeriích můžete libovolné album nastavit jako veřejné nebo soukromé . V případě soukromého alba můžete zadat heslo k albu a sdílet ho se svými klienty. Tímto způsobem můžete svá alba zcela ochránit.
V tomto článku:
Správa nastavení ochrany osobních údajů alba:
- vstoupit Název alba (1) ve vyhledávací liště.
- V souvisejících výsledcích klikněte na Album, které hledáte (2) pod Klientské galerie.

- Nyní se dostanete na stránku alba.
- Klikněte na Nastavení (1) a poté na Ochrana osobních údajů menu (2) pro zobrazení možností soukromí (3) alba.

Veřejné album
Tuto možnost vyberte, chcete-li album zveřejnit, což znamená, že k němu bude mít přístup kdokoli s odkazem na album.
Vstupní stránka alba
- Můžeš obejít vstupní stránku (1) v případě veřejného alba, což znamená, že kdokoli s odkazem na album by se místo přihlašovací stránky dostal přímo na obrázky galerie.
- Můžete také povolit Vyžádejte si jméno a e-mail na vstupní stránce (2), což přiměje každého odeslat své jméno a e-mail pro přístup k albu. Tímto způsobem můžete shromáždit podrobnosti o všech, kteří album viděli, a později exportovat e-mailová ID.

Soukromé album
Vyberte tuto možnost (1), chcete-li, aby bylo album chráněno heslem. Návštěvníci budou muset pro přístup k albu zadat heslo, které zadáte (2).
Vstupní stránka alba
- Můžete povolit možnost převzít Jméno a e-mailová adresa vašeho klienta (3) na vstupní stránce alba.

Náhled alba
Takto se vám bude soukromé album zobrazovat při sdílení s klientem.

Takto se vám bude veřejné album zobrazovat při sdílení s klientem.
