Položky (jednotlivé nebo více) můžete z galerie snadno smazat. Pokud nechcete některou položku dočasně zobrazovat, můžete ji místo smazání deaktivovat .
Jakmile smažete jakoukoli položku, můžete ji obnovit do 30 dnů od jejího smazání.
Smazat položky galerie:
- zadejte název galerie (1) ve vyhledávací liště.
- Z výsledků najděte galerii (pod Položky nabídky webu), na kterém chcete pracovat, a klikněte na něj it (2).

Tím se dostanete do Správce položek , který obsahuje seznam všech položek v galerii.
- vybrat (1) položky, které chcete smazat.
- Pokud chcete smazat všechny položky, klikněte na Vybrat vše (2) možnost.
- Klikněte na Akce (3) záložka, kde najdete možnost Vymazat (4) položky z galerie.
- Zobrazí se vyskakovací okno pro potvrzení akce. Po potvrzení budou vybrané položky smazány.
