Nástroj pro porovnání obrázků (galerie klientů)

Pixpa poskytuje nástroj pro porovnávání obrázků v galeriích klientů.

To umožňuje vašim klientům snadno vybrat dva obrázky a porovnat je, což jim umožňuje označit si své oblíbené nebo je sdílet s přáteli a rodinou.

V tomto článku:


Nástroj pro porovnání obrázků

Tento nástroj nabízí zvětšený pohled vedle sebe na snímky, což klientům usnadňuje snadné rozpoznání rozdílů a pomáhá jim při procesu výběru snímků.

Takto vypadá srovnávací okno:

Následují kroky potřebné k porovnání obrázků:

  • Klienti se musí přihlásit do svého alba.
  • Uvnitř galerie (1), klikněte na Porovnat obrázky (2) tab.

  • Vybrat Jméno (3) a Druhý (4) obrázek.
  • Klikněte na Zobrazit Porovnat (5) pro otevření srovnávacího okna.
  • Klikněte na ✖ (6) pro zavření okna pro výběr snímků bez porovnávání snímků.

Poznámky

  • Karta Porovnat obrázky bude viditelná pouze tehdy, když je povolena. Vědět více.
  • Najednou lze porovnávat pouze dva obrázky vedle sebe.


Povolit porovnání obrázků

Porovnání obrázků můžete povolit dvěma způsoby:

  1. Předvolby alba
  2. Jednotlivá alba

Předvolby alba

Pokud je v Předvolbách alb aktivována možnost Porovnat obrázky, zobrazí se automaticky ve všech albech s výchozími nastaveními předvoleb.


Jednotlivá alba

Pro vybraná alba můžete povolit možnost Porovnat obrázky.

  • Alba (1) stránka, otevřete album (2), ve kterém chcete povolit uživatelskou příručku.

  • Klikněte na Nastavení (3) a poté Nastavení alba (4).
  • V části Nastavení alba uvidíte možnost Povolit porovnání obrázků (5).
  • Zaškrtněte tuto možnost a Uložit (6) změny.

Pro dané album bude povolena možnost Porovnat obrázky.

Tip

Chcete -li zakázat možnost Porovnání obrázků, jednoduše zrušte zaškrtnutí políčka „Povolit porovnání obrázků“ a uložte změny.


Nenašli jste, co jste hledali?

Spojte se s odborníkem Pixpa.

Pixpa Studio bylo právě přepracováno. Aktuálně aktualizujeme všechny snímky obrazovky z nápovědy.