Převod vlastnictví webu – konec příjemce


Po odeslání žádosti o převod bude na uvedenou e-mailovou adresu odeslán následující e-mail:

  • Jakmile uživatel klikne na tlačítko, nový uživatel bude přesměrován na vytvoření nového účtu a stávajícímu uživateli se zobrazí následující obrazovka:
  • Uživatel může buď přijmout (1) nebo pokles (2) žádost o úpravu.
  • Po zamítnutí žádosti bude proces převodu vlastnictví zcela zrušen.

  • Jakmile uživatel přijme požadavek, bude přesměrován na Moje webové stránky stránku, na kterou může kliknout Upravit web zahájíte jeho úpravy.

  • Uživatel se nyní dostane na řídicí panel Pixpa studia.
  • Uživatel se nakonec stane novým vlastníkem a může provádět veškeré změny na webových stránkách.
  • Předchozí majitel účtu Pixpa ztratí veškerou kontrolu nad účtem, nicméně vy můžete přidejte ho jako uživatele a povolte mu to provést nějaké změny.


Důležité kroky, které musí (nový majitel) dodržet:

  1. Karta propojená s účtem Pixpa se při převodu účtu nezmění. Systém bude nadále strhávat poplatky z propojené karty jako obvykle. Ujistěte se, že změnit připojenou kartu.
  2. Znát obsah webových stránek.
  3. Změna kontaktní e-mailové adresy na Kontaktní stránka.
  4. Předchozí majitel ztratí veškerou kontrolu nad účtem Pixpa, takže si můžete přidat mu/jí jako uživateli a povolit omezený přístup je-li potřeba.

Nenašli jste, co jste hledali?

Spojte se s odborníkem Pixpa.

Pixpa Studio bylo právě přepracováno. Aktuálně aktualizujeme všechny snímky obrazovky z nápovědy.