Opuštěné vozíky

Ne každý, kdo něco přidá do košíku, se dostane až k nákupu produktu. Když potenciální zákazník poskytne své kontaktní údaje, ale nedokončí objednávku, uložíme to jako opuštěný košík.

Je důležité zaměřit se na tyto opuštěné vozíky, abyste zvýšili prodej.

Nejlepším způsobem, jak obnovit opuštěné košíky, je nastavit automatické e-mailové připomenutí pro zákazníky s výzvou k návratu a dokončení objednávek. Můžete jim poslat přímý odkaz k pokladně, aby se mohli snadno vrátit. Můžete také nastavit interval.

Obnova opuštěných košíků je k dispozici pouze v pokročilém tarifu . Upgradujte, abyste měli přístup k datům o opuštěných košících a povolili automatické odesílání e-mailů pro obnovení opuštěných košíků.

V tomto článku:

  1. Prohlédněte si Opuštěné vozíky.
  2. Povolit automatický e-mail pro obnovení opuštěných vozíků.

Navštivte stránku Opuštěné vozíky:

  • vstoupit objednávky obchodu (1) ve vyhledávací liště.
  • V souvisejících výsledcích klikněte na Prodejna – Objednávky možnost (2) pod Odkazy na studio. 

  • Nyní byste viděli Objednávky stránku, kde uvidíte všechny úspěšné objednávky.
  • Klikněte na Opuštěné vozíky (3) karta pro zobrazení všech opuštěných vozíků.
  • V některých případech můžete také konvertovat (4) zrušenou objednávku na novou objednávku.

Například pokud jste platbu za danou objednávku obdrželi externě (mimo obchod Pixpa) nebo došlo ke zpoždění při zpracování platby na bankovním serveru, když se zákazník pokoušel zadat objednávku, a vy platbu obdržíte po určité době, můžete použít tlačítko Převést na objednávku.


Povolit automatický e-mail pro obnovení opuštěných vozíků: 

  • vstoupit pokladna obchodu (1) ve vyhledávací liště.
  • V souvisejících výsledcích klikněte na Uložit pokladnu možnost (2) pod Odkazy na studio. 

  • Nyní dosáhnete Pokladna v části Nastavení.
  • Na této stránce byste viděli E-mail pro obnovení opuštěného košíku (3) při rolování na stránce dolů.
  • Uložit (4) změny.
  • Můžete si vybrat počet hodin, po kterých Pixpa odešle e-mail pro obnovení opuštěného košíku a uloží nastavení.
    • nikdy (výchozí).
    • O 1 hodinu později (doporučeno).
    • 3 hodin později.
    • 6 hodin později.
    • 12 hodin později (doporučeno).
    • 24 hodin později.

Poznámka: Před nastavením e-mailů pro obnovení nezapomeňte nastavit časové pásmo .

Nenašli jste, co jste hledali?

Spojte se s odborníkem Pixpa.

Pixpa Studio bylo právě přepracováno. Aktuálně aktualizujeme všechny snímky obrazovky z nápovědy.