Své předplatné Pixpa můžete kdykoli zrušit, bez jakýchkoli otázek.
Při zrušení předplatného si můžete vybrat, zda chcete web a Pixpa Studio deaktivovat okamžitě, nebo je ponechat aktivní až do konce aktuálního období předplatného.
Pokud se rozhodnete ponechat si předplatné aktivní, vaše webové stránky a Studio zůstanou přístupné a můžete je spravovat až do data dalšího obnovení. Po skončení aktuálního období předplatného se webové stránky a Studio stanou neaktivními.
Po zrušení předplatného vám nebude účtováno žádné další prodloužení.
Chcete-li zrušit svůj účet, postupujte takto:
- Hledat Zrušit (1) ve vyhledávacím řádku a vyberte Tarif a fakturace (2) možnost v sekci Odkazy na studio.

- Přejděte dolů až na konec stránky a klikněte na Zrušit předplatné (3).

- Nyní se dostanete na následující stránku, kde si můžete vybrat:
- Pokračujte s 50% slevou
- Pokračujte přechodem na nižší tarif
- Pokračujte, pokud získáte podporu ohledně svého problému
- Pokračujte, pokud se vám zobrazí funkce, kterou hledáte.
- Zrušte svůj účet.
- Podělte se podrobně o problém, kterému čelíte / důvod zrušení v Jak vám můžeme pomoci? (6) pole.
- Nakonec klikněte na tlačítko Odeslat tlačítko. Přijmeme váš požadavek a provedeme potřebné.

Vrácení peněz při zrušení
- Vše měsíční předplatné platby provedené ve prospěch Pixpa jsou konečné a nevratné.
- Jakékoli platby provedené za posledních 30 dnů budeme moci vrátit pouze za roční nebo dvouleté předplatné.
- Roční nebo dvouleté platby jsou po 30 dnech nevratné.