Převod vlastnictví webu

Pixpa vám umožňuje převést vlastnictví vašich webových stránek na kohokoli, koho si přejete. Pokud chcete udělit povolený přístup konkrétním osobám , můžete to také udělat.

Jakmile převedete vlastnictví, předchozí vlastník nebude mít žádný přístup ke svému účtu. To je užitečné, když pracujete/navrhujete webové stránky pro klienta a chcete je klientovi dodat.

Body k zapamatování:

  1. Žádný oprávněný uživatel nemůže převést vlastnictví, může to provést pouze majitel účtu Pixpa.
  2. Jakmile změníte vlastnictví, ujistěte se, že nový vlastník aktualizoval kreditní kartu pro opakované předplatné. V opačném případě bude při obnovení účtována stará karta připojená k webu.
  3. Jakmile převedete vlastnictví, nový vlastník má všechna práva si předplatné ponechat nebo zrušit.
  4. Účet může mít mnoho povolených uživatelů, ale existuje pouze jeden vlastník.


Převod vlastnictví webu:

  • vstoupit uživatelé (1) ve vyhledávací liště.
  • V souvisejících výsledcích klikněte na Uživatelé a oprávnění možnost (2) pod Akce.  

  • Když kliknete na Převést vlastnictví webu, zobrazí se níže uvedené vyskakovací okno.
    1. zadejte emailová adresa na koho chcete vlastnictví převést.
    2. Zadejte Heslo účtu Pixpa
    3. Potvrďte zadáním Transfer v rámečku níže
    4. Nakonec klikněte na tlačítko Převod vlastnictví webu .

Poznámka:

  1. Převod vlastnictví webu je nevratný. Ztratili byste veškerý přístup k tomuto webu Pixpa. Nový vlastník webu bude moci změnit nebo zrušit předplatné a provést jakékoli změny na webu.
  2. Nový vlastník webu může přidat vás jako uživatele s omezenými oprávněními pro tento web (na základě plánu Pixpa).

  • Nyní uvidíte žádost o převod níže (1).
  • Můžete také kliknout na tlačítko nabídky (2) a zrušit požadavek na přenos (3).


Nenašli jste, co jste hledali?

Spojte se s odborníkem Pixpa.

Pixpa Studio bylo právě přepracováno. Aktuálně aktualizujeme všechny snímky obrazovky z nápovědy.