Ви можете будь-коли скасувати підписку на Pixpa без запитань.
Під час скасування підписки ви можете вибрати, чи деактивувати свій веб-сайт і Pixpa Studio негайно, чи залишити їх активними до кінця поточного періоду підписки.
Якщо ви вирішите зберегти свою підписку активною, ваш веб-сайт і Студія залишатимуться доступними, і ви зможете продовжувати керувати своїм веб-сайтом до наступної дати поновлення. Після закінчення поточного періоду підписки веб-сайт і Студія стануть неактивними.
Після скасування підписки з вас не стягуватиметься плата за подальше поновлення.
Щоб скасувати обліковий запис, виконайте наведені нижче дії.
- Шукати Скасувати (1) у рядку пошуку та виберіть План та оплата (2) опція в розділі «Посилання на студію».

- Прокрутіть сторінку вниз до самого низу та натисніть на Скасувати підписку (3) кнопка.

- Тепер ви перейдете на наступну сторінку, де ви зможете вибрати:
- Продовжуйте зі знижкою 50%
- Продовжуйте, перейшовши на нижчий план
- Продовжуйте, якщо отримаєте підтримку з вашого питання
- Продовжуйте, якщо ви отримали потрібну вам функцію
- Скасуйте свій обліковий запис.
- Детально поділіться проблемою, з якою ви зіткнулися, або причиною скасування Як ми можемо вам допомогти? (6) поле.
- Нарешті, натисніть на Надіслати кнопка. Ми отримаємо ваш запит і зробимо все необхідне.

Повернення коштів при скасуванні
- ВСІ щомісячна підписка платежі, здійснені Pixpa, є остаточними та не підлягають відшкодуванню.
- Ми зможемо відшкодувати будь-який платіж, здійснений за останні 30 днів, лише за річна або дворічна підписка.
- Річні або дворічні платежі не повертаються після 30 днів.