Voit luoda albumeita Client Gallery -alustalla. Albumi on ryhmä gallerioita, joita voit jakaa kenen tahansa kanssa julkisesti tai yksityisesti.
Jos olet esimerkiksi kuvannut häät asiakkaalle, voit luoda tälle asiakkaalle albumin ja sisällyttää siihen useita gallerioita, jotka kattavat kaikki kuvaamasi tapahtumat.
Tässä Samin ja Gabyn häät (2) on albumi (1), joka sisältää gallerioita Samin häistä.
Albumit ovat kuin verkkosivustosi kansioita, muutamin eroavaisuuksin:
Voit lisätä gallerioita vain albumiin.
Albumit ovat käytettävissä itsenäisesti eivätkä ne ole osa Pixpa-verkkosivustoasi. Jokainen albumi on erillinen sivusto, jolla on oma sisältönsä ja yksilöllinen linkki.
Joukkotoimintojen avulla voit valita useita albumeita tai kaikki albumit asiakasgallerioissa ja ottaa muutokset käyttöön samanaikaisesti sen sijaan, että säätäisit asetuksia jokaiselle albumille erikseen.
Tämä ominaisuus yksinkertaistaa useiden albumien hallintaa samanaikaisesti, jolloin säästät aikaa ja vaivaa tekemällä muutoksia useisiin albumeihin vain muutamalla napsautuksella.
Valitse albumit
Alla Asiakasgalleriat (1) -osio, napsauta albumit (2) -osio vasemmassa sivupalkissa.
Vie kohdistin minkä tahansa albumin päällä ja näet ympyrän kuvake (3). Valitse kyseinen albumi napsauttamalla kuvaketta.
Kun olet valinnut albumin, vaihtoehto valitse useita albumeita (4) korostuu. Voit valita albumeita mieltymystesi mukaan.
Albumien yläpuolelle ilmestyy työkalupalkki albumin valinnan jälkeen. Tästä näet Valittujen albumien määrä (5) Valitse kaikki albumit (6) ja Tyhjennä valinta (7).
Klikkaamalla Toiminnot (8) -vaihtoehto avaa ponnahdusikkunan, josta voit hallita kaikkia valittujen albumien joukkotoimintoja.
Joukkotoimintojen vaihtoehdot
Joukkotoiminto-kohdassa voit hallita seuraavia asetuksia:
Albumin asetukset:
Hallitse valittujen albumien näkyvyyttä.
Valitse albumin lisääminen Albumiluettelo-sivulle.
Valitse, näytetäänkö valokuvaajan tiedot vai ei.
Määritä, haluatko näyttää käyttöoppaan vai et.
Ota käyttöön tai poista käytöstä sosiaalisen median jakamisasetukset.
Ota käyttöön tai poista käytöstä suodatus tunnisteiden mukaan valituissa albumeissa.
Valitse, sallivatko asiakkaat kuvien vertailun vai eivät.
Näytä kuvien tiedostonimet vai älä.
Määritä asiakasalbumien kotisivulinkki.
Ota albumin hakuasetukset käyttöön tai poista ne käytöstä.