Kaikki, jotka lisäävät jotain ostoskoriin, eivät osta tuotetta loppuun asti. Kun potentiaalinen asiakas antaa yhteystietonsa, mutta ei tee tilausta loppuun, säilytämme sen hylättynä ostoskorissa.
On tärkeää kohdistaa nämä hylätyt kärryt myynnin lisäämiseksi.
Paras tapa palauttaa hylätyt ostoskorit on asettaa asiakkaille automaattinen sähköpostimuistutus , jossa heitä pyydetään palaamaan ja viimeistelemään tilauksensa. Voit lähettää suoran kassalinkin, jotta palautus on helppoa. Voit myös asettaa palautusvälin.
Tässä artikkelissa:
Vieraile Abandoned Carts -sivulla:
- enter myymälöiden tilaukset (1) hakupalkissa.
- Napsauta aiheeseen liittyvistä tuloksista -kuvaketta Kauppa - Tilaukset vaihtoehto (2) alla Studion linkit.

- Näkisit nyt määräys sivu, jossa näet kaikki onnistuneet tilaukset.
- Klikkaa Hylätyt kärryt (3) -välilehti nähdäksesi kaikki hylätyt kärryt.
- Joissakin tapauksissa voit myös muuntaa (4) hylätty tilaus uudeksi tilaukseksi.
Jos esimerkiksi olet vastaanottanut kyseisen tilauksen maksun ulkoisesti (Pixpa-myymälän ulkopuolella) tai pankin palvelimella maksun käsittelyssä oli viivettä asiakkaan yrittäessä tehdä tilausta, ja saat maksun jonkin ajan kuluttua, voit käyttää Muunna tilaukseksi -painiketta.

Ota käyttöön automaattinen hylättyjen kärryjen palautussähköposti:
- enter myymälän kassa (1) hakupalkissa.
- Napsauta aiheeseen liittyvistä tuloksista -kuvaketta Store Checkout vaihtoehto (2) alla Studion linkit.

- Nyt pääset osoitteeseen Kassa -välilehti kohdassa Asetukset.
- Tällä sivulla näet Hylätyn ostoskorin palautussähköposti (3) -vaihtoehto, kun vierität sivua alaspäin.
- Säästä (4) muutokset.
- Voit valita tuntimäärän, jonka kuluttua Pixpa lähettää hylätyn ostoskorin palautussähköpostin ja tallentaa asetukset.
- Ei ikinä (oletus).
- 1 tunti myöhemmin (Suositus).
- 3 tuntia myöhemmin.
- 6 tuntia myöhemmin.
- 12 tuntia myöhemmin (Suositus).
- 24 tuntia myöhemmin.
