Siirry vanhasta asiakaskäyttöoikeudesta Client Galleries -alustalle

Asiakasgalleriat - työkalun avulla voit helposti jakaa, testata, myydä ja toimittaa työsi asiakkaille. Katso lisätietoja asiakasgallerioista.

Voimme nyt siirtää vanhoja asiakaskäyttöoikeuksia käyttäviä yksityisgallerioita käyttävät asiakkaamme uudelle asiakasgalleria-alustalle. Tässä on kaikki, mitä voit tehdä asiakasalbumeilla.


Miten siirrytään Client Galleries -alustalle?

  1. Lähetä siirtopyyntö osoitteeseen support@pixpa.com.
  2. Luomme uuden albumin (nimeltään asiakaskäyttöoikeus) asiakasgalleriasi osioon ja siirrämme kaikki yksityiset galleriasi tähän albumiin.
  3. Sen jälkeen voit luoda uusia albumeita jokaiselle asiakkaallesi ja siirtää heidän gallerioitaan juuri luodusta asiakaskäyttöoikeusalbumista heidän omiin albumeihinsa.
  4. Jokaisella albumilla on yksilöllinen linkki, jonka voit jakaa asiakkaillesi salasanan kanssa (jos se on salasanalla suojattu).
  5. Asiakkaasi voivat sitten käyttää albumiaan ja merkitä kuvia suosikeiksi tai ladata kuvia heille antamiesi oikeuksien mukaisesti.

Huomioitavaa:

Siirron yhteydessä kaikki yksityiset galleriat siirretään uudelle vedostusalueelle , eivätkä ne ole enää käytettävissä vanhalla asiakaskäyttöalueella.

Muuttoprosessi ei ole peruuttamaton.

Uudessa tarkistustyökalussamme voit ottaa käyttöön minkä tahansa tallennuslaajennuksen, jos tarvitset enemmän pilvitallennustilaa. Tarkista hinnoittelupaketit täältä.

 

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä Pixpa-asiantuntijaan.

Pixpa Studio on juuri uudistettu. Päivitämme parhaillaan kaikkien ohjeartikkeleiden kuvakaappauksia.